All in One SEO

Aan de slag met het verbeteren van de SEO van je website? Dan is All in One SEO een prima plugin om je positie in zoekmachines te verbeteren. Al meer dan 3 miljoen gebruikers gingen je voor.
All In One SEO plugin

Wat is All in One SEO en hoe is het ontstaan?

In de begintijd van SEO plugins was een nek-aan-nek race gaande tussen Yoast en All in One SEO. Wat het aantal gebruikers betreft, heeft Yoast die strijd gewonnen. Maar dat wil niet zeggen dat All in One SEO heeft ondergedaan in kwaliteit. De plugin biedt meer dan genoeg mogelijkheden om je positie in zoekmachines te verbeteren en wordt nog steeds actief doorontwikkeld voor nog betere resultaten.

Het All in One SEO team gaat voor succes van de plugin, maar het succes van de klant staat daarbij voorop. Die moet in staat worden gesteld om op een simpele, niet-technische manier de SEO van hun website te verbeteren. Met dat doel voor ogen kocht eigenaar Syed Balkhi in 2020 de plugin van de oprichter. Met een gedreven team dat ook achter andere bekende plugins zoals WPForms en OptinMonster zit, werkt hij dagelijks hard om die doelstelling te bereiken.

9.3Beoordeling
All in One SEO beoordeling

Met meer dan 3 miljoen gebruikers is All in One SEO erg populair onder de WordPress gebruikers die hun zoekmachine optimalisatie willen verbeteren. Met praktische tools als On-Page SEO analyse verbeter je de SEO voor je WordPress website binnen no time.

Hulp en klantenservice
9.2
Gebruikersgemak van de plugin
9.2
Technische mogelijkheden (functionaliteiten)
9.4
Prijzen
9.2
Om All in One SEO helemaal goed in te stellen kun je bovenstaande handleiding te volgen. Je moet echter wel eerst All in One SEO installeren op je WordPress om mee te kunnen doen.

Functionaliteiten All in One SEO

De belangrijkste mogelijkheden binnen All in One SEO

All in One SEO plugin
Na het installeren en doorlopen van de installatie wizard kom je op dit welkom scherm van All in One SEO. Hier zie je ook meteen een site analyse/score die gedaan wordt.

All in One SEO bevat alle basisfeatures die je van een SEO plugin mag verwachten. Denk aan SEO analyse, het aanpassen van titels en meta-beschrijvingen en XML sitemaps. All in One Pro biedt daarnaast extra support en meer mogelijkheden voor geavanceerde WordPress gebruikers.

 • On-Page SEO analyse
 • XML Sitemaps
 • Link Assistant
 • Redirection Manager
 • Compatible met je favoriete tools
 • SEO Audit Checklist

On-Page SEO analyse

Met All in One SEO plugin check en wijzig je titels, meta-beschrijvingen, keywords en meer voor uitstekende on-page SEO.

All in One SEO - On page SEO
Dit is om een beeld te geven hoe de On Page SEO editor van All in One SEO eruit ziet en hoe je pagina’s kunt bewerken en optimaliseren.

XML Sitemaps

All in One SEO genereert automatisch XML Sitemaps en stuurt updates van je sitemaps naar zoekmachines, zoals Google en Bing.

All in One SEO - XML Sitemap instellingen

Deze functie geeft je relevante suggesties voor het toevoegen van interne links.

All in One SEO - Link Assistant voorbeeld
Met All in One SEO Link Assistant zie je bijvoorbeeld alle interne links, externe links etc. van je website. Een handige tool om je linkbuilding in bij te houden en te organiseren.

Redirection Manager

Dankzij de Redirection Manager van All in One SEO maak en wijzig je eenvoudig redirects voor gebroken links. Hiermee voorkom je het verlies van waardevolle backlinks en zorg je ervoor dat zoekmachines niet in de war raken.

All in One SEO - Redirection Manager
Heb je een pagina die je wilt of gaat verwijderen dan is het goed om deze een redirect (omleiding) te geven naar een andere relevante pagina. Dat kun je ook met All in One SEO doen met de redirection manager.

Compatible met je favoriete tools

Met All in One SEO geef je zelf precies aan hoe je wil dat jouw content eruit ziet op social media platforms als Facebook, Twitter en Pinterest. De SEO plugin is daarnaast ook eenvoudig te verbinden met Google Search Console, Google AMP, WooCommerce, MemberPress en nog veel meer populaire WordPress plugins.

SEO Audit Checklist

Met de SEO Audit Checklist van All in One SEO controleer je de hele website op fouten en krijg je tips en informatie om je SEO te verbeteren zodat je nog meer bezoekers naar je website kunt trekken.

All in One SEO - SEO Analyse
All in One SEO maakt een scan van je algemene site scoren en maakt een checklist met wat je kunt verbeteren.

Verschillende pakketten en prijzen van All in One SEO

All in One SEO prijzen en pakketten

Voor kleinere websites biedt All in One SEO een gratis variant van de plugin met alle basisfuncties. Prima voor bijvoorbeeld een hobbywebsite. Voor grotere websites en/of zakelijk gebruik biedt All in One SEO vier betaalde pakketten aan. Hoe groter het pakket, hoe uitgebreider de mogelijkheden en het aantal websites waarvoor je de plugin mag gebruiken.

LET OP: All in One SEO heeft regelmatig acties lopen waar je soms kortingen krijgt tot wel 60%. Altijd de moeite om even een kijkje te nemen of er momenteel een actie loopt.
Aantal websites
WordPress REST API
Redirection Manager
Aantal websites
Onbeperkt
WordPress REST API
Redirection Manager

Basic
$49,60 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
WordPress REST API
Redirection Manager

Plus
$99,60 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
3
WordPress REST API
Redirection Manager
Meest populair

Pro
$174,65 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
10
WordPress REST API
Redirection Manager

Elite
$224,70 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
100
WordPress REST API
Redirection Manager
All in One SEO Prijzen

All in One SEO klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van All in One SEO

All in One SEO biedt goede klantenservice voor alle gebruikers. Klanten kunnen voor contact gebruik maken van het ticketsysteem. Nog geen klant? Dan kun je je vragen stellen via een contactformulier op de website. Gebruikers met een Pro abonnement ontvangen priority support. Voor klanten met een Elite abonnement gaat All in One nog een stapje verder met premium support. In de online helpdesk vind je bovendien veel informatie en antwoorden op veelgestelde vragen om je snel op weg te helpen.

Support telefoonAll in One SEO biedt geen telefonische support
Support e-mailAll in One SEO heeft een e-mailadres voor support
Ticket systeemAll in One SEO beschikt over een ticket systeem
ChatAll in One SEO biedt geen support via de chat
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://aioseo.com/docs/

Conclusie All in One SEO

Waarom wel of niet kiezen voor All in One SEO

Bij het vergelijken van verschillende SEO plugins, komt All in One SEO als een mooie middenweg uit de bus. De plugin biedt voldoende mogelijkheden voor iedereen om, ook zonder technische kennis, je website goed te optimaliseren. Voor tekstschrijvers die weinig kennis hebben van SEO is All in One SEO wellicht iets minder geschikt. De plugin doet namelijk geen content aanbevelingen.

Voordelen All in One SEO
 • Zeer goede support
 • Geschikt voor WooCommerce
 • Sitemaps automatisch verzonden naar zoekmachines
 • Automatische generatie metatags
 • Beschikbaar in 57 talen
Nadelen All in One SEO
 • Geen content aanbevelingen

All in One SEO ervaringen

All in One SEO ervaringen van anderen

De 5-sterren-reviews vliegen je om de oren als je bekijkt wat anderen vinden van All in One SEO. Of het nu gaat om de gratis variant of om All in One SEO pro, gebruikers zijn enthousiast over de mogelijkheden, het resultaat en over de support van de klantenservice.

4.6Beoordeling
WordPress.org

De beoordelingen op WordPress.org zijn lovend over de gratis variant van All in One SEO plugin. Deze beoordelingen zijn er lovend en met een gemiddelde van een 4,6 uit 5 op basis van duizenden reviews is dat erg goed.

All in One SEO veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over All in One SEO

Bij vragen over All in One SEO kun je uiteraard altijd terecht bij de klantenservice van de plugin. Al is het soms sneller om het antwoord op jouw vraag te zoeken in de uitgebreide online helpdesk. Deze zit boordevol handige informatie, tutorials en antwoorden op veelgestelde vragen. Hieronder zullen we er alvast een paar beantwoorden.

Veelgestelde vragen
Wat heb ik nodig om All in One SEO te kunnen gebruiken?
Om met All in One SEO aan de slag te kunnen heb je, naast natuurlijk de plugin zelf, ook een WordPress website nodig.
Wordt mijn website trager door het gebruik van All in One SEO?
Zeker niet. All in One SEO is gemaakt om snel te presteren. De snelheid van je website speelt een belangrijke rol in goede zoekmachineoptimalisatie en zal door All in One SEO niet verstoord worden.
Werkt All in One SEO ook op niet-WordPress websites?
Nee, helaas. All in One SEO is een WordPress plugin en werkt daarom alleen op WordPress websites. De plugin is wél geschikt voor WordPress WooCommerce webshops.

Bekijk vergelijkbare WordPress SEO plugins

9.2Beoordeling
Rank Math SEO

Alle functies in Rank Math SEO zijn modulair
Meer over Rank Math SEO

8.9Beoordeling
SEOPress

Simpele, snelle en krachtige WordPress SEO plugin
Meer over SEOPress

Eigenwebsitemaken.nl
Logo