Eigen webshop maken CCV Shop

CCV Shop wil ontzorgen en je een goed systeem bieden voor webshop- en marketingactiviteiten, zodat jij je kunt richten op je verkoop. Deze webshop builder biedt dan ook tal van mogelijkheden waarmee jij het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt om een succesvolle webwinkel te runnen. Alle functies die je mag verwachten zijn aanwezig.
CCV Shop

Een eigen CCV webshop maken

Het zou zomaar kunnen dat dit de eerste keer is dat je van CCV Shop hoort. Deze webshop builder uit Hengelo is nog niet zo bekend als andere webshop builders, maar doet qua mogelijkheden zeker niet onder voor de grote jongens.

Daarnaast vinden we in CCV Shop een unieke toevoeging: B2B-shops. Door naast op consumenten ook de focus te leggen op B2B-verkoop kunnen de makers van de CCV Shop webshop builder een breder publiek bedienen. Van kleine webwinkeleigenaren tot grote fabrikanten, iedereen kan aan de slag met CCV Shop.

9.2Beoordeling
CCV Shop beoordeling

CCV Shop is een webshop builder van Nederlandse bodem en doet zeker net onder tegenover de grote jongens. Met veel keuze uit thema’s, B2B mogelijkheden en vele integraties is CCV Shop uitstekende software om je eigen webshop mee te ontwikkelen.

Hulp en klantenservice
9.2
Gebruiksgemak en kwaliteit webshop builder
9.1
Prijzen
9.2

Aanmelden voor de GRATIS proefperiode van CCV Shop

Functionaliteiten CCV Shop

De belangrijkste mogelijkheden binnen CCV Shop

Met diverse opties op het gebied van ontwerp, een stapel handige integraties, koppelingen én B2B mogelijkheden heeft CCV Shop webwinkeleigenaren genoeg te bieden:

 • Lay-outs en designs
 • Integraties en koppelingen
 • B2B functionaliteit
 • Multishop
CCV Shop gratis proefperiode
In slechts enkele simpele stappen kun je een proefperiode starten bij CCV Shop. Na het doorlopen van de stappen kun direct beginnen met het ontwikkelen van je webshop.

Lay-outs en designs

Bij CCV Shop heb je volop ontwerpmogelijkheden om het uiterlijk van jouw webshop volledig naar wens aan te passen. De gemakkelijkste optie is het gebruik van een kant-en-klare lay-out. Kleuren, afbeeldingen en lettertypes kun je eenvoudig zelf wijzigen. Wil je liever een uniek en professioneel design, maar heb je zelf geen technische kennis in huis? Dan kun je een ontwerp laten maken. Wie wel technisch is onderlegd, kan de Professionele Ontwikkel Module (ProTOM) gebruiken om op basis van HTML, CSS en beeldmateriaal een eigen thema voor zijn webshop te ontwerpen.

CCV Shop themas

Integraties en koppelingen

CCV Shop biedt tal van interessante apps die je in je webshop kunt integreren, zoals koppelingen met boekhoudsystemen, betaalmethodes, verzendmogelijkheden, social media koppelingen, extra verkoopkanalen en affiliate marketing. De (gratis) koppeling met top verzendpartijen als PostNL, DHL en MyParcel maken CCV Shop extra interessant.

CCV Shop integraties en koppelingen
Met een handige zoekfunctie kun je eenvoudig de app/integratie vinden die je zoekt. Er zijn een hoop verschillende integratie.
CCV Shop betalen en verzenden
Er zijn ook vele verschillende koppelingen beschikbaar voor het verzenden van je producten en betaalproviders voor het afrekenen.

B2B functionaliteit

Steeds meer zakelijke dienstverleners, groothandels en producenten stellen hun aanbod online beschikbaar. Toch zijn er tot nu toe maar weinig webshop builders die inspelen op de behoeften die een B2B webshopeigenaar heeft. Denk aan een afgestemd assortiment, login voor klanten met goedkeuring, ordervelden die per klant te bepalen zijn, herhaalaankopen en apps voor offertes.

CCV Shop B2B koppeling
Via de App Store van CCV Shop kun je een App installeren om je webshop in te richten voor Business to Business.

Multishop

Met de Multishop app van CCV Shop voeg je (een deel van) je productassortiment toe aan meerdere webshops. Zo kun je in korte tijd meerdere webshops openen die allemaal een specifiek deel van één productassortiment aanbieden. In de beheeromgeving van Multishop kun je producten in één keer aanpassen. Bovendien wordt de voorraad voor alle webshops vanuit de app automatisch bijgewerkt.

CCV Shop Multishop
Ook Multishop kun je eenvoudig via de App Store van CCV Shop installeren en in gebruik nemen.

CCV Shop prijzen en pakketten

Verschillende pakketten en prijzen van CCV Shop

CCV Shop heeft geen gratis pakket, maar wel drie pakketten vol mogelijkheden voor kleine en grote webshops. Naast het vaste maandbedrag betaal je bij het afsluiten van een abonnement ook eenmalige kosten.

Aantal producten
Opslagruimte
B2B functionaliteit

Basic
Kick-start je webshop

€30,- p.m.
Aan de slag
Aantal producten
50
Opslagruimte
250 MB
B2B functionaliteit
meest gekozen

Professional
Maak van je webshop een succes
€50,- p.m.
Aan de slag
Aantal producten
7500
Opslagruimte
1 GB
B2B functionaliteit

Enterprise
Alles om jouw bedrijf maximaal te ontzorgen
€110,- p.m.
Aan de slag
Aantal producten
Onbeperkt
Opslagruimte
5 GB
B2B functionaliteit
Goed om te weten: Alle pakketten van CCV Shop kun je 21 dagen GRATIS uitproberen.
CCV Shop prijzen

CCV Shop klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van CCV Shop

CCV Shop hecht grote waarde aan het geven van de juiste support. Via e-mail, chat, telefoon en tickets kun je contact opnemen met medewerkers van de klantenservice. Buiten de openingstijden van de klantenservice kun je de storingsdienst bellen om acute problemen aan te kaarten en waar mogelijk op te lossen.

Support telefoonCCV Shop biedt telefonische support via
+31 (0)88 990 7700
Support e-mailCCV Shop heeft een e-mailadres voor support (support@ccvshop.nl)
Ticket systeemCCV Shop beschikt over een ticket systeem
ChatCCV Shop biedt support via de chat
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://ccvshop.zendesk.com/hc/nl

Conclusie CCV Shop webshop builder

Waarom wel of niet kiezen voor CCV Shop

CCV Shop mag dan nog relatief onbekend zijn, met alles wat wij gezien en gelezen hebben, is het lastig om deze tool niet aan te raden. Alles is aanwezig voor een snelle start en de support kan gewoon in het Nederlands. Wel zo prettig!

Wat beginnende webshopbouwers eventueel kan tegenhouden, is het ontbreken van een gratis pakket om de software eerst even te testen. Op zich een gemiste kans, maar gelukkig biedt CCV shop wel een proefperiode van 21 dagen. Ook wie echt los wil gaan met lay-outs en daarvoor keuze wil hebben uit veel mooie templates, kan dat bij CCV Shop wellicht een beetje missen.

Voordelen CCV Shop
 • Gebruiksgemak
 • Veel integraties en koppelingen
 • B2B-mogelijkheden
 • Multishop beheer mogelijk
 • Goede service
Nadelen CCV Shop
 • Beperkt aantal gratis lay-outs
 • Hoge pakketprijzen
 • Service-Level Agreement (SLA) alleen bij Enterprise pakket

Conclusie: Een eigen webshop maken met CCV Shop?

De vele mogelijkheden die CCV Shop biedt, gecombineerd met uitstekende service, maken de webshop builder een aanrader. Een eigen webshop maken met CCV Shop is eenvoudig en dankzij alle apps is het beheren van je shop een fluitje van een cent. Ook voor de verkoop van digitale producten, dropshipping en affiliate marketing bevelen we CCV Shop van harte aan. Kijk vooraf wel of je uit de voeten kan met de geboden lay-outs. Een eigen ontwerp (laten) maken kan ook, al gaat dit uiteraard wel gepaard met de nodige kosten.

CCV Shop back-end
Dit is hoe de back-and (na het inloggen) van de CCV Shop eruit ziet. Hier kun je alles beheren en instellen voor jouw webshop.

CCV Shop ervaringen

CCV Shop ervaringen van anderen

Hoewel het voor sommige gebruikers een struikelblok is dat er relatief weinig gratis lay-outs beschikbaar zijn, zijn de reviews over CCV Shop lovend. Daarbij noemt men het gebruiksgemak, maar ook de vele nuttige integraties en koppelingen waarmee je het beheren van je webshop een stuk eenvoudiger maakt. Ook de klantenservice verdient – wat de meeste gebruikers betreft – een flinke pluim. Dankzij goede bereikbaarheid, vriendelijke medewerkers en een dosis hulpvaardigheid voelen de meeste klanten van CCV Shop zich gehoord en geholpen.

3.5Beoordeling
Trustpilot

Uiteraard hebben wij CCV Shop ook geprobeerd en getest en onze ervaringen waren erg goed. Ervaringen van anderen lopen uiteen maar met een 3,5 uit 5 op basis van tientallen reviews worden ze over het algemeen goed beoordeeld.

8.9Beoordeling
Kiyoh

Op Kiyoh zijn de beoordelingen erg lovend. Met een gemiddelde beoordeling van 8,9 van 10 op basis van honderden ervaringen wordt CCV Shop erg goed beoordeeld.

CCV Shop veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over CCV Shop

In de online kennisbank van CCV Shop vind je antwoorden op tal van vragen waar je bij de bouw van je webshop tegenaan kunt lopen. Ook de veelgestelde vragen komen daarbij aan bod.

Veelgestelde vragen
Rekent CCV Shop transactiekosten per aankoop?
Nee. Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor jouw abonnement bij CCV Shop. Daarnaast hoef je geen percentage van de omzet af te staan.
Is mijn webshop bij CCV Shop goed beveiligd?
CCV Shop beveiligt jouw webshop standaard met een Basic SSL certificaat. Jouw webshop is dus goed beveiligd volgens de SSL standaard. Dit betekent dat alle informatie vertrouwelijk blijft en niet aan derden beschikbaar wordt gesteld.
Wat is de abonnementsduur bij CCV Shop?
Wanneer je gebruik maakt van pakket M, pakket L of Enterprise sluit je een jaarcontract af. Voor die tijd kun je ook kiezen voor een gratis proefperiode. Deze periode duurt 21 dagen en hieraan zijn geen kosten verbonden. De proefperiode eindigt automatisch.

Bekijk vergelijkbare Webshop builders

9.6Beoordeling
Shopify

Wereldwijd de #1 webshop builder
Meer over Shopify

9.2Beoordeling
Lightspeed

Een betrouwbaar systeem voor jouw webshop.
Meer over Lightspeed

Eigenwebsitemaken.nl
Logo