BeTheme

Het populaire BeTheme WordPress thema is ideaal voor beginnende én geavanceerde websitebouwers. Start met één van de vele demowebsites en je favoriete pagebuilder en zet binnen enkele uren je website online.
BeTheme WordPress

Een eigen website maken met BeTheme

Toen de makers van BeTheme het thema bedachten, wisten ze direct zeker dat dit WordPress thema anders zou zijn dan alle andere multifunctionele thema’s die ze kenden. De droom? Een WordPress thema dat gemakkelijk te gebruiken zou zijn voor ieder denkbaar project. Ook door gebruikers zonder technische kennis! En dat is gelukt. Sinds BeTheme in 2014 op de markt kwam is het uitgegroeid tot één van meest populaire thema’s die op ThemeForest te koop worden aangeboden. BeTheme voor WordPress wordt inmiddels door meer dan 204.000 websitebouwers gebruikt om tal van WordPress websites te maken. Hoog tijd dus, om de mogelijkheden met dit thema eens goed te bekijken en de voor- en nadelen van BeTheme op een rijtje te zetten.

9.7Beoordeling
BeTheme beoordeling

Snel een mooie en gebruiksvriendelijke website bouwen is met BeTheme een peulenschil. BeTheme is erg populair en wordt door honderdduizenden websitebouwers gebruikt. Met keuze uit verschillende pagebuilders bouw je gemakkelijk zelf een website.

Hulp en klantenservice
9.6
Zoekmachine vriendelijk
9.8
Gebruiksgemak en kwaliteit van het thema
9.6
Prijs
9.7

Functionaliteiten BeTheme

De belangrijkste mogelijkheden van het BeTheme

Het BeTheme WordPress thema biedt gebruikers veel mogelijkheden om hun website helemaal naar wens te bouwen en te stylen. En dat zonder tekort te doen aan gebruiksgemak en zoekmachinevriendelijkheid. Ideaal!

 • Meer dan 650 demo’s en templates
 • Volledige vrijheid
 • Pagebuilder
 • Snel en zoekmachinevriendelijk
 • Koppelingen met populaire WordPress plugins
WordPress BeTheme
Na het installeren van BeTheme op je WordPress website kom je op een welkom scherm terecht. Hier kun je BeTheme registreren om updates te ontvangen van het thema zodat je altijd de laatste versie van BeTheme hebt. Je licentiecode kun je vinden op de “Downloads” pagina op Themeforest.

Meer dan 650 demo’s en templates

Naast een goed WordPress thema maakten de makers van BeTheme ook een flinke lading demowebsites. Met het oog op veel verschillende branches en websitesoorten, dus zeker voor ieder wat wils. De ruim 650 demowebsites zijn snel, zoekmachinevriendelijk en responsive.

BeTheme templates

Volledige vrijheid

In tegenstelling tot veel andere WordPress thema’s biedt BeTheme volledige vrijheid om werkelijk ieder onderdeel van de website aan te passen. Zonder kennis van programmeren.

BeTheme BeBuilder voorbeeld
Een voorbeeld van BeBuilder, de pagebuilder van BeTheme zelf.

Pagebuilder

BeTheme heeft een eigen pagebuilder, maar is ook compatible met andere populaire pagebuilders, zoals Elementor, WP Bakery Page Builder, Beaver Builder, Visual Compser, Divi Builder en Themify. Door een pagebuilder te gebruiken om je BeTheme WordPress website te bouwen, klik je alle pagina’s zonder technische kennis zo in elkaar.

Snel en zoekmachinevriendelijk

Websites met een korte laadtijd en ongecompliceerde code scoren beter in zoekmachines. Het team achter BeTheme heeft daarom hard gewerkt om het thema zo optimaal mogelijk te bouwen voor goede resultaten in Google. Het thema is snel en vrij van overbodige code. Functionaliteiten die je niet gebruikt, worden door het thema uitgeschakeld. Zo blijft je website licht, snel en zoekmachinevriendelijk.

BeTheme Zoekmachinevriendelijk

Koppelingen met populaire WordPress plugins

Hoewel ieder thema met standaard functionaliteiten komt, zijn er vrijwel altijd zaken waar je een plugin voor wil gebruiken. BeTheme verzekert je van goede koppelingen met belangrijke WordPress plugins, zoals bbPress, Contact Form 7, MailChimp, WPML en WooCommerce. Bij aanschaf van het BeTheme WordPress thema krijg je daarnaast ook gratis toegang tot een aantal handige (betaalde) plugins: WPBakery, Slider Revolution Pro en Layer Slider.

BeTheme plugins compatibel
Een greep uit de plugins die naadloos samenwerken met BeTheme en je dus zonder problemen kunt integreren op je website.

Aan de slag met de BeBuilder

BeBuilder: Direct aan de slag met jouw eigen website

Oorspronkelijk is BeTheme geoptimaliseerd voor het werken met de WPBakery Page Builder. En dat kan nog steeds. Ook het gebruik van Elementor en andere pagebuilders behoort tot de mogelijkheden. Mocht je al een favoriete builder hebben, dan is het ideaal dat je deze kunt gebruiken in combinatie met BeTheme. Maar waarom niet kiezen voor BeBuilder? Deze pagebuilder, die voorheen Muffin Builder heette, hoort bij BeTheme en is door de makers zelf bekroond tot meest flexibele pagebuilder ooit. De krachtige drag-and-drop builder laat je ieder onderdeel (BeBlock) van een pagina zo op zijn plek schuiven.

BeTheme prijs

Prijs van het BeTheme

Het BeTheme beschikt niet over verschillende pakketten en prijzen zoals je soms bij andere WordPress thema’s ziet. Ze rekenen één prijs en hiermee kun je BeTheme altijd gebruiken en updaten op één website. Voor meerdere websites moet je meerdere licenties kopen. Ook kun je via de website van ThemeForest extra support kopen wanneer je deze nodig hebt.

6 maanden Premium support
650 demo’s en templates
Verschillende Pagebuilders
Betheme

BeTheme
$59,- eenmalig
Aan de slag
6 maanden Premium support
650 demo’s en templates
Verschillende Pagebuilders
Betheme WordPress

BeTheme klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van BeTheme

Bij aankoop van het BeTheme WordPress thema krijg je standaard 6 maanden ondersteuning van de MuffinGroup. Zij maakten het thema en weten dus als geen ander hoe ze jou op weg moeten helpen bij het bouwen van je website. Daarnaast is er uitgebreide en makkelijk te volgen documentatie online, waarin belangrijke zaken stap voor stap worden uitgelegd. Op Youtube zijn bovendien videohandleidingen beschikbaar waarmee je zelf aan de slag kunt.

Support telefoonMuffinGroup heeft geen telefonische support
Support e-mailMuffinGroup heeft geen e-mailadres voor support
Ticket systeemMuffinGroup beschikt over een ticket systeem
ChatMuffinGroup biedt geen support via de chat
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://support.muffingroup.com

Conclusie BeTheme

Een eigen website maken met het BeTheme?

Als we alle mogelijkheden met het BeTheme WordPress thema op een rijtje te zetten, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat dit thema écht veel te bieden heeft. Zowel beginnende als ervaren gebruikers kunnen in korte tijd een website bouwen die aan alle wensen voldoet. Dat je daarbij geen kennis van code nodig hebt is natuurlijk een enorm voordeel. En ook de vele demowebsite waar je uit kunt kiezen vergroten het gemak waarmee jij een eigen website kunt bouwen. Door het thema te combineren met handige plugins werk je aan een sterke basis voor jouw mooie, snelle en zoekmachinevriendelijke website.

Voordelen BeTheme
 • 650+ demo websites
 • Levenslange updates
 • Geschikt voor WooCommerce
 • Goede klantenservice
 • WPML ready (meertalige websites)
 • Koppelingen met belangrijke plugins
 • Zoekmachinevriendelijke
 • Snelle laadtijd
Nadelen BeTheme
 • Standaard 6 maanden support
 • Geen gratis versie

BeTheme ervaringen

BeTheme ervaringen van anderen

Duizenden mensen bouwden de afgelopen jaren hun website met BeTheme en zijn daarover zeer tevreden. De aanpassingsmogelijkheden, het design, de flexibiliteit, de snelheid en alle extra opties krijgen dan ook volop lof. Ook de nieuwere eigen pagebuilder is vol enthousiasme ontvangen.

4.8Beoordeling
ThemeForest

Dat BeTheme op ThemeForest tot één van de populairste thema’s behoord laten ook de reviews blijken. Op ThemeForest wordt BeTheme beoordeeld met een 4,8 van 5 op basis van meer dan 6000 reviews.

BeTheme veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over BeTheme

Tijdens de eerste 6 maanden dat je werkt met BeTheme kun je de klantenservice het hemd van het lijf vragen over alles waar je tegenaan loopt. Is je support verlopen of wil je sneller antwoord? Check dan de online kennisbank en het BeTheme Youtube kanaal voor uitgebreide stappenplannen. Ook de veelgestelde vragen worden op de website van het thema beantwoord. Hieronder noemen we er vast een paar.

Veelgestelde vragen
Welke pagebuilders zijn compatible met het BeTheme WordPress thema?
Uiteraard kun je gebruik maken van de pagebuilder die bij het thema hoort: BeBuilder. Maar BeTheme is ook compatible met populaire pagebuilders, zoals Elementor, WP Bakery Page Builder, Visual Composer, Beaver Builder, Divi Builder en Themify.
Kan ik BeTheme gratis gebruiken?
Er is helaas geen gratis versie van BeTheme beschikbaar. Via ThemeForest kun je wel een demo van het thema bekijken.
Is BeTheme geschikt voor het bouwen van meertalige websites?
Het BeTheme WordPress thema is zeker geschikt voor het bouwen van meertalige websites. Gebruik hiervoor de WPML plugin in combinatie met BeTheme.

Bekijk vergelijkbare WordPress themes

9.7Beoordeling
Astra theme

Gemaakt voor gebruik met jouw favoriete pagebuilder.
Meer over Astra theme

9.4Beoordeling
Avada theme

Razendsnel en zoekmachinevriendelijk WordPress theme. Meer over Avada

Eigenwebsitemaken.nl
Logo