Divi pagebuilder

Wil je zelf een website of webshop bouwen en ben je op zoek naar een goede pagebuilder? Dan is de Divi Builder een goede keuze. De tool is snel en volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bovendien is de pagebuilder zo makkelijk te gebruiken, dat technische kennis niet nodig is.
Divi theme

De Divi pagebuilder voor WordPress

Zo populair en professioneel als Elegant Themes nu is, was het bedrijf niet toen het net was opgericht. Vanuit een studentenkamer runde oprichter Nick de onderneming in zijn eentje. En dat wat hij toen begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 werknemers en een aantal hele goede producten. Meer dan een miljoen gebruikers bouwen wereldwijd aan hun eigen website met het Divi theme en/of de Divi pagebuilder. De kans is groot dat je, alleen vandaag al, meerdere websites met Divi thema voorbij hebt zien komen. Hoog tijd dus om deze pagebuilder eens onder de loep te nemen en de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

9.4Beoordeling
Divi pagebuilder beoordeling

Met het Divi pagebuilder van Elegant themes bouw je super snel een prachtige WordPress website. Met zowel een front-end als back-end pagebuilder is het ontzettend makkelijk zelf een website te maken. Meer dan 800.000 klanten maken gebruik van de Divi pagebuilder.

Hulp en klantenservice
9.3
Zoekmachine vriendelijk
9.3
Gebruiksgemak en kwaliteit van de pagebuilder
9.6
Prijs
9.4

Functionaliteiten Divi pagebuilder

De belangrijkste mogelijkheden van de Divi WordPress pagebuilder

De Divi pagebuilder heeft veel te bieden. Het is een echte totaaloplossing voor het bouwen van je complete website. We bekijken daarom de belangrijkste mogelijkheden van deze populaire builder en het bijbehorende WordPress thema Divi theme:

 • Drag-and-drop pagebuilder
 • 40+ elementen/modules
 • 100% responsive
 • Live editing
 • Splittesten
 • Klaar voor eCommerce
 • Honderden templates
Divi theme wijzigingsgeschiedenis
Maak je een foutje? Dan kun je dit gemakkelijk herstellen met via Wijzigingsgeschiedenis. Zo is een vervelend foutje snel hersteld.

Drag-and-drop pagebuilder

De Divi pagebuilder voor WordPress is gemaakt om zelfs de meest a-technische gebruiker te helpen een eigen website te maken. Het kost wellicht even wat tijd om het systeem te leren kennen, maar de drag-and-drop pagebuilder is wel heel gebruiksvriendelijk. Meer dan 40 elementen en modules staan klaar. En per element kun je alle inhoud en styling helemaal naar je eigen hand zetten.

Divi theme drag and drop editor
Dit is een voorbeeld van hoe de front-end live editor van Divi eruit ziet. Dit is met het Design Agency template als voorbeeld. Je kunt gemakkelijk elementen heen en weer slepen en of wijzigen aan een element doorvoeren.

40+ elementen/modules

Zoals we hierboven al noemden, kun je met de Divi pagebuilder tal van elementen naar de juiste plek slepen. Elegant Themes streeft er daarbij naar om alles wat jij nodig kunt hebben te vangen in die elementen en modules. Veelgebruikte elementen zijn bijvoorbeeld:

 • Tekstblokken
 • Afbeeldingen
 • Call to Action
 • Formulieren
 • Knoppen
Divi Pagebuilder modules

100% responsive

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen: Websites moeten responsive zijn. Dat betekent dat het formaat van de website zich aanpast naar het apparaat waarmee de website bezocht wordt. Websites die gemaakt worden met de Divi Builder zijn automatisch 100% responsive. Per mobiel apparaat kun je bovendien ook nog wijzigingen doen in de weergave, zodat dit helemaal naar wens is.

Divi Pagebuilder Responsive
Met de Divi pagebuilder zijn je website altijd responsive voor mobiele apparaten. Loopt het ergens toch niet helemaal lekker dan kun je het met de pagebuilder gemakkelijk aanpassen.

Live editing

Dankzij live editing kun je met de Divi Builder aanpassingen doen aan de voorkant van je website. Dit betekent dat je direct live kunt zien wat het effect is van de wijziging die je doet. Zolang wijzigingen nog niet zijn opgeslagen, ben jij de enige die deze kan zien. Wel zo prettig als je een foutje ongezien wil terugdraaien.

Divi Pagebuilder Live editing

Splittesten

Er zijn maar weinig WordPress pagebuilders die standaard de mogelijkheid bieden tot splittesten, maar de Divi Builder doet dat. Door verschillende versies van elementen om-en-om aan gebruikers te presenteren, kan worden gecheckt welke versie de meeste interactie met de gebruiker oplevert. Je kunt bijvoorbeeld testen welke kleur button het beste werkt voor hogere conversie op je website of welke tekst het beste gelezen wordt.

Divi Pagebuilder Split testing

Klaar voor eCommerce

Alle tools van Elegant Themes werken perfect samen met WooCommerce. Dat betekent dat je de Divi Builder ook kunt inzetten voor het bouwen en vormgeven van je webshop. Kies in de pagebuilder voor de zogenaamde WooBuilder en gebruik deze in combinatie met WooCommerce en een thema dat daarmee compatible is.

Honderden templates

Divi is meer dan een pagebuilder. Er is namelijk ook een Divi WordPress theme dat standaard geleverd wordt met honderden templates. Wekelijks worden deze sjablonen aangevuld met nieuwe varianten voor specifieke branches en verschillende soorten websites. Al kun je een mooi template natuurlijk ook gebruiken voor een heel andere branche. Met een template zet je direct een goede basis neer voor jouw nieuwe website. Je kunt vervolgens de Divi Builder inzetten om alle elementen te finetunen en je website helemaal naar je zin te maken.

Divi theme templates
Wanneer je ook gebruik maakt van het Divi theme dan kun je kiezen uit honderden opgemaakt templates. Deze kun je inladen binnen en aanpassen naar je eigen wensen.

Divi extra’s

Gratis extra plugins bij Divi

Wie een licentie bij Elegant Themes koopt, krijgt een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om een website te bouwen. Twee WordPress thema’s (Divi en Extra), de Divi Builder én twee gratis extra plugins: Bloom Email Opt-in Plugin en de Monarch Social Sharing Plugin.

Bloom is een krachtige tool om bezoekers van je website om te zetten naar leads en trouwe volgers. Met Monarch til je social sharing op social media naar een hoger niveau.

Divi pagebuilder prijs

Divi Builder prijzen en mogelijkheden

Bij de aanschaf van de Divi pagebuilder heb je de keuze uit twee pakketten. Inhoudelijk zijn de pakketten volledig hetzelfde. Het enige verschil is de prijs en daarmee ook de duur van je lidmaatschap. Je hebt daarbij de keuze uit een jaarabonnement en een levenslang abonnement.

Premium support
Honderden templates
onbeperkt gebruik
Jaarlijks

Divi theme, builder and more…
$89,- jaarlijks
Aan de slag
Premium support
1 jaar
Honderden templates
onbeperkt gebruik
Lifetime

Divi theme, builder and more…
$249,- eenmalig
Aan de slag
Premium support
Lifetime
Honderden templates
onbeperkt gebruik
LET OP: Divi heeft vaak aanbiedingen met hoge kortingen. Mocht je interesse hebben dan is het altijd de moeite om de website even te bekijken voor een eventuele aanbieding.
Divi theme prijzen

Divi pagebuilder klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van de Divi pagebuilder

De klantenservice van Elegant Themes staat dagelijks klaar om je via mail of chat verder te helpen bij vragen of technische problemen. In de kennisbank vind je daarnaast tal van handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen. Wil je eens sparren met andere gebruikers van de Divi pagebuilder? Als lid van Elegant Themes kun je al je vragen stellen aan de community op het ledenforum van de pagebuilder.

Support telefoonElegant Themes heeft geen telefonische support
Support e-mailElegant Themes heeft een e-mailadres voor support
Ticket systeemElegant Themes beschikt over een ticket systeem
ChatElegant Themes biedt support via de chat
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://www.elegantthemes.com/documentation/

Conclusie Divi pagebuilder

Conclusie: Een eigen website maken met de Divi pagebuilder?

De Divi Builder is één van de meest uitgebreide en ideale WordPress pagebuilders die er is. Zeker in combinatie met het Divi theme heb je een sterke basis in handen voor het bouwen van jouw succesvolle website.

De Divi Builder is een pagebuilder met een drag-and-drop systeem, waarmee je ook zonder technische kennis eenvoudig een website bouwt. Je krijgt bovendien toegang tot handige plugins en honderden templates. Voor je het weet, staat jouw website online!

Voordelen Divi Pagebuilder
 • Snelle laadtijd
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Voor websites en webshops
 • Formulier- en popup builder
 • Header en footer builder
 • Gratis plugins
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede support
Nadelen Divi Pagebuilder
 • Leercurve
 • Geen gratis pakket

Divi pagebuilder ervaringen

Divi pagebuilder ervaringen van anderen

Duizenden reviews online vertellen eigenlijk maar één verhaal: de Divi Builder is geweldig. Met minder dan 1% negatieve reviews kunnen we dus niet anders dan concluderen dat gebruikers zeer tevreden zijn over de producten van Elegant Themes. De Divi builder wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, de klantenservice is vriendelijk en kundig en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je eigen website volledig naar wens te maken.

4.9Beoordeling
Trustpilot

Met een gemiddelde van 4,9 van 5 op basis van meer dan 20.000 beoordelingen is Divi erg populair en geweldig beoordeeld op Trustpilot. Nog een reden om te kiezen voor Divi!

4.9Beoordeling
Reviews.io

Ook op Reviews.io wordt Divi goed beoordeeld. Met een 4,9 van 5 op basis van meer dan 100 beoordelingen scoren ze ook hier erg goed!

4.7Beoordeling
G2

Last but not least, op de website van G2 scoort Divi ook een 4,7 van 5! Iets minder beoordelingen als op de andere website maar zeker niet slecht!

Divi pagebuilder veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Divi

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt voor je overgaat tot de aanschaf van een pagebuilder. Op de website van Elegant Themes worden veel vragen over de pakketten en de Divi Builder beantwoord. We lichten alvast een paar veelgestelde vragen voor je uit.

Veelgestelde vragen
Kan ik de Divi pagebuilder voor meerdere websites gebruiken?
Ja, je kunt de Divi pagebuilder gebruiken op een onbeperkt aantal websites.
Werkt de Divi Builder alleen samen met de WordPress themes van Elegant Themes?
Zeker niet. Je kunt de Divi pagebuilder gebruiken bij tal van andere WordPress thema’s van andere aanbieders.
Wat gebeurt er als ik mijn jaarabonnement niet verleng?
Als je het jaarabonnement niet verlengt, verlies je de toegang tot het ledengedeelte en alle nieuwe thema’s, plugins, updates en support. Je kunt de pagebuilder wel blijven gebruiken en je website blijft gewoon online.

Bekijk vergelijkbare WordPress pagebuilder

9.2Beoordeling
Elementor Pro

Krachtige pagebuilder voor websites en webshops
Meer over Elementor Pro

9Beoordeling
Visual Composer

Voor een vliegende start met je website!
Meer over Visual Composer

Eigenwebsitemaken.nl
Logo