Een eigen Mijnwebwinkel webshop maken

Met een webshop van Mijnwebwinkel staan jouw producten in no-time online. En nog mooier: Als je ook offline verkoopt kun je bij Mijnwebwinkel altijd zorgen voor up-to-date voorraadbeheer. Dat de software ook nog eens Nederlandstalig is én koppelingen met alle grote betaalmethodes en verzendpartijen heeft, maakt Mijnwebwinkel zeker een partij om te overwegen voor jouw webshop.
Mijnwebwinkel webshop

Start nu met je eigen Mijnwebwinkel webshop

Mijnwebwinkel is in 2005 opgericht. Het bedrijf heeft één belangrijk doel: Iedereen de mogelijkheid geven om een succesvolle webwinkel te runnen. En dat doel wordt bereikt; dagelijks bezoeken zo’n 400.000 mensen een webwinkel die gebouwd is met Mijnwebwinkel. Samen zorgen zij voor 50.000 transacties per dag, waarbij ze kiezen uit miljoenen producten die in de webwinkels te koop zijn. Voor ons een goede reden om alle mogelijkheden met deze software eens goed te bekijken en de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

9.4Beoordeling
Mijnwebwinkel beoordeling

Met Mijnwebwinkel kun je razendsnel een webshop ontwikkelen en runnen. Dat dagelijks meer dan 400.000 mensen een Mijnwebwinkel webshop bezoeken laat wel zien dat de software van Mijnwebwinkel erg geliefd is.

Hulp en klantenservice
9.3
Gebruiksgemak en kwaliteit webshop builder
9.5
Prijzen
9.5
Mijnwebwinkel nu proberen
Mijnwebwinkel proberen met 10% korting

Kortingscode = EIGENWEBSITEMAKEN10

Functionaliteiten Mijnwebwinkel webshop

De belangrijkste mogelijkheden binnen Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel is één van de meest gebruikte programma’s in Nederland om je eigen webshop mee te beginnen. Dat het programma Nederlandstalig is, is natuurlijk een enorm voordeel. Bovendien timmeren ze al een tijd aan de weg en is de software in de loop der jaren voortdurend verbeterd en uitgebreid. We kijken naar de belangrijkste mogelijkheden van Mijnwebwinkel:

 • Gebruiksgemak
 • Betalen & verzenden
 • Meertalige webshops
 • Mooie designs
 • Omnichannel verkoop
Mijnwebwinkel Dashboard
Bovenstaande afbeelding geeft je een beeld hoe de Mijnwebwinkel Dashboard eruit ziet. Er overzichtelijk en makkelijk te beheren.

Gebruiksgemak

Een eigen webshop maken met Mijnwebwinkel is voor zowel beginners als voor gevorderden zeer eenvoudig. Van de vormgeving van je online winkel en het toevoegen van producten tot het afhandelen van bestellingen en het aantrekken van nieuwe klanten, alles is eenvoudig en kan zonder enige technische kennis.

Mijnwebwinkel webshop instellingen
Je kunt middels de gebruiksvriendelijke back-end eenvoudig wijzigingen doorvoeren binnen je webshop.

Betalen en verzenden

Wanneer mensen iets kopen in je webshop, komen daar natuurlijk allerlei noodzakelijke processen bij kijken. Je wil graag dat mensen makkelijk kunnen afrekenen door bijvoorbeeld met iDeal te betalen. Er moeten facturen gemaakt worden en de bestelling moet worden verzonden. Mijnwebwinkel maakt al dit soort zaken extra eenvoudig door diverse handige koppelingen aan te bieden met betaalmethodes, verzendpartijen en boekhoudpakketten.

Mijnwebwinkel betaalkoppelingen
Mijnwebwinkel beschikt over een tal van koppelingen. Waaronder ook verschillende betaalkoppelingen die je eenvoudig aan je webshop kunt koppelen. Met Mollie kun je bijvoorbeeld al tal van betaalmogelijkheden aanbieden. Waaronder iDeal, Bancontact, Paypal, Creditcard en ga zo maar door.
Mijnwebwinkel nu proberen
Mijnwebwinkel proberen met 10% korting

Kortingscode = EIGENWEBSITEMAKEN10

Meertalige webshops

Wil je ook buiten Nederland verkopen? Met Mijnwebwinkel is het mogelijk om je webshop in meerdere talen te maken. Zo kun je een breder publiek bedienen.

Mooie designs

Natuurlijk wil je dat jouw webshop er helemaal naar wens uit ziet. En dat kan! Je kunt bij Mijnwebwinkel kiezen uit diverse templates om snel van start te gaan. Pas alle elementen naar hartelust aan en creëer een uniek design voor je webshop. Beschik je over wat technische kennis? Door middel van custom CSS kun je ook aanpassingen doen in de code van je webwinkel.

Mijnwebwinkel template kiezen
Bij Mijnwebwinkel kun je uit verschillende design templates kiezen als basis van jouw webshop. Op basis van een template kun jij je hele webshop vormgeven naar eigen wensen.

Omnichannel verkoop

Om zowel online als offline te kunnen verkopen, kun je bij Mijnwebwinkel gebruikmaken van de Kassa App. Op die manier blijft je voorraad altijd actueel en weet je precies wat je wel en niet in huis hebt. De Kassa App is ook prima aan apparaten als scanners en bonnenprinters te koppelen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld ook een fysieke winkel hebt of regelmatig op markten staat op je producten te verkopen.

Mijnwebwinkel Kassa App
Mijnwebwinkel nu proberen
Mijnwebwinkel proberen met 10% korting

Kortingscode = EIGENWEBSITEMAKEN10

Mijnwebwinkel prijzen en pakketten

Verschillende pakketten en prijzen van Mijnwebwinkel

Mijnwebwinkel prijzen verschillen per pakket. Zo biedt het bedrijf verschillende pakketten aan voor kleine en grote webwinkels. Wil je de software eerst eens testen? Dan kun je 14 dagen de gratis proefversie gebruiken. Die proefversie staat op een subdomein en biedt de mogelijkheid om 10 producten toe te voegen. Bevalt het? Dan kun je een abonnement afsluiten voor één van de betaalde pakketten. Een belangrijk aandachtspunt daarbij is het aantal producten dat je wil verkopen. Verder geldt: Hoe groter je pakket, hoe meer mogelijkheden en gemak je jouw klanten kunt bieden.

10% korting met kortingscode: EIGENWEBSITEMAKEN10
Aantal producten
Boekhoudkoppelingen
Support

Trial
Gratis proefperiode van 14 dagen
Gratis
Aan de slag
Aantal producten
10
Boekhoudkoppelingen
Support
Binnen 24 uur
meest gekozen

Grow
Snel online met een simpele webshop
€20,- p.m.
Aan de slag
Aantal producten
25
Boekhoudkoppelingen
Support
Binnen 24 uur

Pro
Professionele tool voor succesvolle webwinkel
€30,- p.m.
Aan de slag
Aantal producten
2500
Boekhoudkoppelingen
Support
Binnen 8 uur

Premium
Haal het maximale uit je webshop
€60,- p.m.
Nu proberen
Aantal producten
Onbeperkt
Boekhoudkoppelingen
Support
Binnen 2 uur
Goed om te weten: Mijnwebwinkel heeft een Trial pakket wat je 14 dagen gratis kunt uitproberen
Mijnwebwinkel prijzen

Mijnwebwinkel klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van Mijnwebwinkel

Heb je vragen over de pakketten van Mijnwebwinkel of loop je bij het bouwen van je webshop tegen problemen aan? Dan kun je contact opnemen met de Mijnwebwinkel klantenservice. Via e-mail, chat of telefoon probeert het bedrijf je zo goed en snel mogelijk weer op weg te helpen. Kun je niet wachten? Kijk dan eerst eens in de online kennisbank vol informatie over het maken van je webwinkel met Mijnwebwinkel en bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen.

Support telefoonMijnwebwinkel heeft telefonische support
Support e-mailMijnwebwinkel heeft een e-mailadres voor support
Ticket systeemMijnwebwinkel beschikt niet over een ticket systeem
ChatMijnwebwinkel heeft support via de chat
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://www.mijnwebwinkel.nl/support

Conclusie Mijnwebwinkel webshop builder

Waarom wel of niet kiezen voor Mijnwebwinkel

De grootste pluspunten van het maken van een webshop met Mijnwebwinkel zijn het gebruiksgemak en het feit dat de software Nederlandstalig is. Ook de koppelingen met betaalmethodes, boekhoudpakketten en verzendpartijen zijn handig. Het gebruiksgemak op het gebied van design gaat voor een deel wel ten koste van de vrijheid die je hebt. Wie technische kennis heeft op het gebied van programmeren, gebruikt daarom wellicht liever software waarbij je zelf meer controle hebt over alle elementen van de webshop.

Voordelen Mijnwebwinkel
 • Gebruiksgemak
 • Nederlandstalige software en klantenservice
 • Meertalige webshops
 • Koppelingen met betaalmethodes, verzendpartijen en boekhoudpakketten.
 • SEO-proof
 • Gratis proefversie
 • Eigen domeinnaam
 • Omnichannel verkoop
Nadelen Mijnwebwinkel
 • Gelimiteerd qua design
 • Jaarabonnement (niet maandelijks opzegbaar)
Mijnwebwinkel nu proberen
Mijnwebwinkel proberen met 10% korting

Kortingscode = EIGENWEBSITEMAKEN10

Conclusie: Een eigen Mijnwebwinkel webshop maken?

Voor wie zonder technische kennis met een eigen webshop wil starten, is Mijnwebwinkel zeer geschikt. Het kost je weinig tijd om jouw webwinkel online te zetten en starten met verkopen. Ook wanneer je jouw online winkel combineert met offline verkoop, zit je bij Mijnwebwinkel goed. Dankzij goede functies op het gebied van voorraadbeheer weet je altijd precies wat je in huis hebt. Ben je op zoek naar een pakket met volledige vrijheid op gebied van design? Dan raden we je aan om naar pakketten van andere aanbieders te kijken.

Mijnwebwinkel verzendkoppelingen
Met Mijnwebwinkel heb je de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan verschillende verzendpartijen. Hiermee kun je bestellingen via je webshop eenvoudig beheren en verzenden met de desgewenste partij.

Mijnwebwinkel ervaringen

Mijnwebwinkel ervaringen van anderen

Op het gebied van gebruiksgemak zijn klanten van Mijnwebwinkel lovend. Het is eenvoudig om je webshop in te richten en online te zetten. Ook de koppeling met offline verkoop is al door veel gebruikers omarmd. Negatieve reviews gaan veelal over de abonnementsprijzen. Gebruikers zijn het niet eens met prijsverhogingen of balen van de lange abonnementsperiode als zij hun webshop niet willen voortzetten.

8.2Beoordeling
Kiyoh

Met een 8,2 van 10 op basis van honderden ervaringen wordt Mijnwebwinkel erg goed beoordeeld op Kiyoh en zijn de mensen er te spreken over de diensten van Mijnwebwinkel.

2.9Beoordeling
Trustpilot

Met een 2,9 van 5 op basis van honderden ervaringen kun je wel zeggen dat Mijnwebwinkel over het algemeen als prettig ervaren wordt maar niet iedereen 100% tevreden is.

Mijnwebwinkel veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Mijnwebwinkel

Natuurlijk wil je met jouw webshop gelijk een goede start maken. Ook wanneer je al een tijdje bezig bent, wil je qua software altijd kunnen rekenen op een goede basis. Heb je vragen over Mijnwebwinkel? Dan staat de klantenservice voor je klaar. Op hun website vind je ook tal van veelgestelde vragen en handleidingen om je extra snel op weg te helpen. Hieronder beantwoorden wij alvast een aantal veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
Wat is de abonnementsduur van een Mijnwebwinkel abonnement?
Alle pakketten van Mijnwebwinkel zijn jaarabonnementen. Tussentijds kun je in het beheer van je shop altijd upgraden naar een groter pakket. Downgraden naar een kleiner pakket kan enkel aan het einde van een abonnementsperiode.
Berekent Mijnwebwinkel transactiekosten?
Nee. Bij de pakketprijzen van Mijnwebwinkel is alles inbegrepen. Je betaalt geen transactiekosten per bestelling en hebt ook geen extra kosten voor je domeinnaam en de hosting van je webshop.
Is mijn webshop bij Mijnwebwinkel goed beveiligd?
Mijnwebwinkel beveiligt jouw webshop standaard met een SSL certificaat. Dankzij de HTTPS-verbinding blijft alle informatie vertrouwelijk en is die niet door andere partijen te bekijken.

Bekijk vergelijkbare Webshop builders

9.6Beoordeling
Shopify

Wereldwijd de #1 webshop builder.
Meer over Shopify

9.2Beoordeling
Lightspeed

Een betrouwbaar systeem voor jouw webshop.
Meer over Lightspeed

Eigenwebsitemaken.nl
Logo