Hostinger hosting review

Internationaal hosting provider Hostinger gooit hoge ogen met snelle websites, 99,99% uptime en uitstekende klantenservice. Hostinger biedt onder andere webhosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting en VPS.
Beste website hosting Hostinger

Hostinger hosting

Met meer dan 29 miljoen actieve gebruikers is Hostinger op dit moment één van de populairste hosting providers. Goedkope diensten, uitstekende service, dit internationale hostingbedrijf biedt hosting voor iedereen. Al sinds het bedrijf in 2011 in Litouwen werd opgericht, is de de missie van Hostingers om het leven van ontwikkelaars en websitebouwers gemakkelijker te maken. En met succes! Door voortdurend te blijven investeren in techniek, snelheid, servers en infrastructuur is de software van Hostinger altijd up to date en klaar voor het bouwen van snelle websites met 99,99% uptime garantie.

9.5Beoordeling
Hostinger

Met meer dan 29 miljoen klanten wereldwijd kun je wel stellen dat Hostinger hun zaken goed op orde heeft. De kwaliteit van Hostinger is erg goed en met datacenters in Nederland hoef je je ook geen zorgen te maken over de snelheid. Met leuke kortingen, een goede service en kwaliteit hosting zit je bij Hostinger zeker goed!

Hulp en klantenservice
9.4
Kwaliteit en uptime hosting servers
9.6
Prijzen
9.6

Verschillende pakketten en prijzen van Hostinger

Hostinger prijzen en producten

Domeinregistratie Hostinger

Laat je domeinnaam registreren bij Hostinger en kies uit honderden domeinextensies.

Domeinnaam extensiePrijs per jaar
.NL€ 5,99
.BE€ 6,99
.COM€ 12,99
.EU€ 6,99
.INFO€ 16,99
.ORG€ 8,99

Webhosting Hostinger

Hostinger heeft een aantal populaire shared hosting pakketten. Alle hosting bij Hostinger is inclusief gratis SSL certificaten.

PakketPrijs per maand
Single Webhosting€ 1,49*
Premium Webhosting€ 2,49*
Business Webhosting€ 3,99*
* Is een actieprijs, bezoek de website voor de actievoorwaarden
Hostinger Prijzen

VPS Hosting Hostinger

Afhankelijk van je wensen kun je bij Hostinger kiezen uit 8 verschillende VPS Hosting pakketten. Prijzen voor deze pakketten lopen van € 8,99 tot € 187,99 per maand. Er is ook een speciaal pakket voor Minecraft hosting.

Kiezen voor Hostinger

Waarom zou je kiezen voor Hostinger hosting?

Dat Hostinger wereldwijd enorm populair is, blijkt wel uit de miljoenen mensen die gebruik maken van Hostinger diensten en Hostinger WordPress hosting. Met een uptime garantie van 99,99% is je website vrijwel altijd online en dankzij de LiteSpeed webserver in combinatie met de WordPress LiteSpeed caching plugin is je website ook nog eens razendsnel. Andere voordelen van Hostinger hosting zijn:

 • 24/7/365 klantenservice
  De klantenservice is op elk moment van de dag bereikbaar voor snel en deskundig advies.
 • hPanel
  Dankzij dit dashboard kun je jouw hostingpakket eenvoudig beheren, zelfs zonder technische kennis.
 • Servers wereldwijd
  Hostinger heeft servers over de hele wereld, ook in Nederland. Hierdoor kan jouw website altijd ontzettend snel laden.
 • WordPress pre-install
  Heb je gekozen voor WordPress hosting? Dan kun je WordPress met een druk op de knop installeren en direct aan de slag.
 • Gratis SSL
  Alle hostingpakketten zijn inclusief gratis SSL certificaten.
Hostinger WordPress installatie

Hostinger WordPress Hosting

Speciale WordPress hosting van Hostinger

Voor een bedrag tussen de €7,99 en €23,99 per maand kun je ook kiezen voor Hostinger WordPress hosting. Deze pakketten zijn afgestemd op het gebruik van ‘s werelds meest populaire CMS: WordPress. Met een druk op de knop activeer je het voorgeïnstalleerde CMS en kun je aan de slag. Websites die draaien op Hostinger WordPress hosting zijn snel, maken gebruik van LiteSpeed webservers en de LiteSpeed Caching plugin en scoren goed op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wil je nieuwe functies uittesten? Dan kun je gratis gebruik maken van de WordPress Staging-tool. In deze tool wijzig je een duplicaatversie van je WordPress website, zonder je live website te beïnvloeden. Wel zo prettig!

Hostinger WordPress hosting

Hostinger prestaties

Webservers en prestaties van Hostinger hosting

Wie een website online zet, wil natuurlijk ook dat deze ten allen tijde bereikbaar is voor bezoekers. Dankzij de uptime garantie van 99,99% weet je zeker dat dát bij Hostinger wel goed zit. Door gebruik te maken van krachtige caching is je website bovendien razendsnel. Hostinger plaatst je website op een server die het beste past bij jouw locatie. Hierdoor wordt de laadtijd van je website korter. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de LiteSpeed Caching Plugin van WordPress. Hiermee versnel je de laadtijd nog meer. Dat is prettig voor bezoekers én het heeft een gunstig effect op de zoekmachine optimalisatie van jouw website.

Litespeed webserver Hostinger

Hostinger service

Ondersteuning en klantenservice van Hostinger

De klantenservice van Hostinger is iedere dag en op elk tijdstip bereikbaar. Je kunt contact opnemen via je account, via e-mail of via de live chat. In de live chat duurt het gemiddeld 30 minuten voor je door een medewerker geholpen wordt. Niet vaak biedt een bedrijf 24/7/365 service aan. Dat het team van Hostinger de klantenservice het ‘Klantsuccesteam’ noemt, maakt wel duidelijk dat klanttevredenheid hier echt prioriteit heeft.

Support telefoonHostinger biedt geen telefonische support
Support e-mailHostinger heeft een e-mailadres voor support
Ticket systeemHostinger beschikt over een ticket systeem
Chat Hostinger heeft geen support via de chat
Veel gestelde vragen / HelpcenterVeel gestelde vragen Hostinger

Hostinger ervaringen

Hostinger ervaringen van anderen

Klanten van Hostinger zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid, de klantenservice en de kwaliteit van de diensten. Dat dit alles ook nog eens wordt aangeboden tegen scherpe tarieven, zorgt voor nog meer tevredenheid onder Hostinger gebruikers.

4.9Beoordeling
Hostingvergelijker.nl

Hostinger wordt op veel beoordeling websites erg goed beoordeeld. Ook op Hostingvergelijker.nl ontvangen ze maar liefst een 4,9 van 5 op basis van tientallen reviews.

4.5Beoordeling
Trustpilot

Op Trustpilot zijn ze ook meer dan lovend over de diensten van Hostinger. Met een beoordeling van maar liefst een 4,5 van 5 op basis van meer dan tienduizend reviews kun je wel zeggen dat Hostinger een uitstekende hosting provider is.

Conclusie Hostinger hosting

Waarom wel of niet kiezen voor Hostinger hosting

Als we kijken naar de Hostinger reviews en de verschillende voordelen van Hostinger hosting, is het duidelijk dat deze partij bij de top behoort. Het aanbod is goed, de prijzen zijn scherp en de klantenservice is kundig en altijd bereikbaar. We zetten de voor- en nadelen nog even voor je op een rij.

Voordelen Hostinger
 • Scherpe tarieven
 • Gratis SSL
 • 24/7/365 klantenservice
 • 99,99% uptime garantie
 • Snelle websites
 • LiteSpeed webserver
 • Gebruiksvriendelijk
 • WordPress preinstall
 • Automatische backups
Nadelen Hostinger
 • Geen telefonisch support
 • Kleine pakketten vallen snel tegen

Hostinger veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Hostinger

Dankzij de online kennisbank van Hostinger vind je eenvoudig antwoorden op heel veel vragen. Aan de hand van duidelijke tutorials kun je hierdoor veel problemen zelf oplossen. Wij bespreken hieronder alvast een aantal veelgestelde vragen over Hostinger (WordPress) hosting.

Veelgestelde vragen
Welke soorten hosting biedt Hostinger?
Hostinger biedt hostingpakketten in alle soorten en maten. Denk daarbij aan shared hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, VPS hosting en Cloud hosting.
Is Hostinger geschikt voor WordPress?
Zeker! De Hostinger WordPress pakketten zijn speciaal afgestemd op het werken met WordPress. Met een druk op de knop heb je WordPress op je hosting geïnstalleerd.
Biedt Hostinger ook proefaccounts?
Wil je, voordat je hosting aanschaft, testen of alles prettig werkt? Dan kun je gebruik maken van de hPanel demo. Voor hostingpakketten geldt een tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Ben je onverhoopt niet tevreden en zeg je de hosting binnen 30 dagen op, dan krijg je het volledige betaalde bedrag terug.

Bekijk vergelijkbare hosting providers

9.7Beoordeling
Cloud86

Beste prijs-kwaliteit met Nederlandse telefonische support
Meer over Cloud86

9.4Beoordeling
Mijn.host

Razendsnelle hosting van Nederlandse bodem
Meer over Mijn.host

Eigenwebsitemaken.nl
Logo