Wordfence Security

Wie een eigen website heeft, kan niet heen om goede beveiliging. En, als je het goed regelt, kunnen hackers daar bij jouw website ook niet meer omheen! Met de Wordfence WordPress plugin houdt je hackers, bots en malware buiten de deur en ben jij in controle over de veiligheid van jouw website.
WordPress beveiliging - WordFence Security

Beveilig je website met Wordfence Security

Wordfence Security beschermt ruim 4 miljoen websites en is daarmee één van de meest populaire beveilingsplugings voor WordPress website. Doordat de software open source is, heb je als gebruiker de veiligheid van je website tot in detail onder controle. Het team achter de Wordfence WordPress plugin publiceert regelmatig baanbrekende onderzoeken die zij vervolgens omzetten in intelligente beveiliging.

9Beoordeling
Wordfence Security beoordeling

Met meer dan 4 miljoen gebruikers is Wordfence Security de meest populaire beveiliging plugin onder de WordPress gebruikers. Wordfence Security is gratis te gebruiken, makkelijk in gebruik en heeft veel functies om je website goed te beveiligen. Ook de betaalde versie is erg goed.

Hulp en klantenservice
8.7
Technische mogelijkheden (add-ons)
9.1
Prijzen
9.3

Functionaliteiten Wordfence Security

De belangrijkste mogelijkheden van Wordfence Security

Wordfence Security welkom

Wordfence Security houdt je website 24/7 in de gaten en zorgt voor goede bescherming. Wordt er een dreiging gedetecteerd? Dan krijg je hiervan automatisch een melding. IP adressen van verdacht verkeer worden geblokkeerd en gebruikers hebben altijd inzicht in eventuele kwetsbaarheden van hun website. Een aantal waardevolle functionaliteiten:

 • Threat Defense Feed
 • Malwarescanner en bestandsherstel
 • Brute force protection
 • Real-Time IP Blocklist

Threat Defense Feed

De Wordfence firewall herkent en blokkeert kwaadaardig verkeer, voordat deze op je website terecht komt. Hiermee voorkomt de plugin dat hackers schade aan je website kunnen toebrengen. De firewall wordt ondersteund door de Threat Defense Feed. Deze feed bestaat uit een verzameling regels, kwaadaardige IP-adressen en malware signatures, zodat de firewall al het verkeer zo goed mogelijk kan analyseren.

Malwarescanner en bestandsherstel

Als hackers je website onverhoopt toch bereiken, kunnen zij onbetrouwbare URL’s en code toevoegen. De Wordfence malwarescanner scant regelmatig alle bestanden, plugins, thema’s, berichten en pagina’s van je website om eventuele malware op te sporen.

Met de functie bestandsherstel kun je deze malware vervolgens eenvoudig verwijderen. De functie laat je zien hoe het bestand door de hacker is gewijzigd en helpt je het gehackte bestand te vervangen door een nieuwe, schone, versie.

Wordfence Security Firewall

Brute force protection

Wordfence Security maakt standaard gebruik van brute force protection. Je kunt daarbij zelf aangeven hoeveel verkeerde inlogpogingen iemand mag doen, hoe lang iemand geblokkeerd moet worden en welke IP-adressen niet mogen inloggen. Ook kun je met een druk op de knop alle wachtwoorden die in de database van datalekken staan blokkeren. Deze functie staat bij installatie standaard ingeschakeld.

Wordfence Security Scan

Real-Time IP Blocklist

Betalende gebruikers van Wordfence hebben toegang tot de Real-Time IP Blocklist. Deze lijst is door Wordfence samengesteld en bevat malafide IP adressen. Probeert iemand vanaf zo’n IP adres je website te bezoeken? Dan zal Wordfence Premium ervoor zorgen dat er geen verbinding wordt gemaakt.

Verschillende pakketten en prijzen van Wordfence Security WordPress plugin

Wordfence Security prijzen en pakketten

Eenvoudige websites kunnen (in eerste instantie) vaak goed uit de voeten met de gratis variant van de Wordfence plugin. Wil je gebruik maken van meer geavanceerde functies? Dan kun je upgraden naar een betaald pakket. Betalende gebruikers kunnen bij vragen ook contact opnemen met de klantenservice en mogen onbeperkt scans uitvoeren.

Aantal websites
Klantenservice
Sqanfrequentie

Free
Gratis
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Forum
Sqanfrequentie
Elke 3 dagen
Meest gekozen

Premium
$119,- per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Tickets
Sqanfrequentie
Onbeperkt

Care
$490,- per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Priority tickets
Sqanfrequentie
Onbeperkt

Response
$950,- per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Priority tickets (reactie binnen 1 uur)
Sqanfrequentie
Onbeperkt
Wordfence Security Prijzen

Wordfence Security klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van Wordfence Security

De Wordfence Security klantenservice staat dagelijks klaar om (betalende) klanten te helpen. In veel gevallen heb je al binnen een paar uur een reactie! Gebruik je de gratis Wordfence WordPress plugin? Dan kun je je vragen stellen op een forum waar veel gebruikers actief zijn.

Support telefoonWordfence Securityheeft geen telefonische support
Support e-mailWordfence Securityheeft een ticketsysteem waar je vragen in kunt stellen
Ticket systeemWordfence Security beschikt over een ticket systeem
ChatWordfence Security Security biedt geen live chat functionaliteit
aan via de website
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://www.wordfence.com/help/

Conclusie Wordfence Security

Waarom wel of niet kiezen voor Wordfence Security

Beveiliging van je WordPress website is vandaag de dag écht noodzakelijk en Wordfence Security is hiervoor een uitstekende keus. Heb je een eenvoudige website? Dan kun je goed uit de voeten met de gratis variant. Voor meer beveiligingsmogelijkheden en goede klantenservice is een upgrade naar een Wordfence Premium aan te raden. We zetten de voor- en nadelen van Wordfence Security nog even op een rij:

Voordelen Wordfence Security
 • Gratis malware scanner
 • Bescherming tegen brute force aanvallen
 • Firewall
 • Bestandsherstel
 • Gebruiksvriendelijk
Nadelen Wordfence Security
 • Website kan door plugin iets langzamer worden
 • Geen support bij gratis plugin

Wordfence Security ervaringen

Wordfence Security ervaringen van anderen

Met ruim 4 sterren wordt Wordfence Security door gebruikers uitstekend beoordeeld. Goede beveiligen en uitstekende klantenservice voeren daarbij de hoofdtoon. Ook over de hulp bij het upgraden naar een groter pakket zijn gebruikers enthousiast. Het is natuurlijk ook niet voor niets dat er al meer dan 4 miljoen websites gebruik maken van de Wordfence WordPress plugin.

Wordfence Security veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Wordfence Security

Veelgestelde vragen
Is Wordfence Security gratis?
Ja, Wordfence Security is gratis. De plugin bevat tal van goede functies om je website optimaal te beschermen. Wil je meer functies en toegang tot de klantenservice? Dan kun je kiezen voor een betaalde variant van de beveiligingssoftware.
Waarom zou ik kiezen voor Wordfence Premium?
De gratis Wordfence WordPress plugin biedt voor eenvoudige websites voldoende bescherming. Toch heeft het overstappen naar Wordfence Premium (of een groter pakket) meerwaarde. Betalende gebruikers krijgen real-updates en een real-time Threat Defense Feed. Ze profiteren bovendien van premium support door kundige medewerkers van de klantenservice.
Wordt mijn website langzamer door Wordfence?
Iedere plugin die je in WordPress installeert kan er in theorie voor zorgen dat je website trager wordt. Sommige gebruikers van Wordfence ervaren dat ook met de beveiligingsplugin. Wordfence Security staat echter wel bekend als snelle plugin. Door o.a. eigen caching heeft het minimale invloed op de snelheid van je website.

Bekijk vergelijkbare WordPress beveiliging plugins

9.4Beoordeling
Sucuri Security

Clean and Protect Your Website Fast
Meer over Sucuri Security

9.2Beoordeling
iThemes Security

The Best WordPress Security Plugin
Meer over iThemes Security

Eigenwebsitemaken.nl
Logo