Sucuri Security

Goede beveiliging is essentieel voor jouw WordPress website. WordPress Plugin Sucuri Security beschermt je tegen hackers, malware en bots, zodat jij en de bezoekers van je website veilig zijn voor aanvallen van buitenaf.
iThemes Security

Beveilig je website met Sucuri Security

Het in 2010 opgerichte Sucuri staat bekend als één van de beste beveiligingsbedrijven voor websites ter wereld. Oprichters Daniel Cid en Tony Perez openden hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten, maar medewerkers van Sucuri bevinden zich over de hele wereld. Dat kan ook gemakkelijk, want Sucuri Security functioneert volledig in de cloud en is dus overal beschikbaar. Sucuri Security blokkeert alle soorten malware-aanvallen en ieder poging van hackers om je website aan te vallen en te beschadigen. Daarnaast draagt de plugin bij aan een betere en snellere website.

9.4Beoordeling
Sucuri Security beoordeling

Met meer dan honderdduizenden gebruikers is Sucuri Security erg populair onder de WordPress gebruikers. Sucuri Security is gebruiksvriendelijk, betaalbaar en daarnaast ook erg sterk in het beveiligen van je WordPress website.

Hulp en klantenservice
9.2
Technische mogelijkheden (add-ons)
9.6
Prijzen
9.3

Functionaliteiten Sucuri Security

De belangrijkste mogelijkheden van Sucuri Security

Sucuri Security - Welkom scherm

Met de Sucuri Security WordPress plugin kun je er van op aan dat het met de beveiling van je website wel goed zit. Om deze veiligheid te waarborgen, biedt Sucuri Security een aantal belangrijke functionaliteiten, waaronder:

 • Malwarescan
 • Firewall
 • Post-hack functionaliteiten
 • Aanmeldcontrole

Malwarescan

Met een druk op de knop scant Sucuri Security je website op malware, fouten en verouderde onderdelen. Stel de timer in en laat de scans automatisch starten op de daarvoor gestelde tijd. Als de scan is afgerond krijg je een overzicht van het resultaat. Aan de hand daarvan kun je, waar nodig, gericht actie ondernemen om je website verder te beschermen.

Firewall

De firewall van Sucuri controleert al het verkeer dat je website probeert te bereiken door deze via de servers van Sucuri te sturen. Zo kunnen hackers en DDOS-aanvallen al worden gesignaleerd voordat deze bij je website zijn aangekomen.

Sucuri Firewall - IP blokkeren

Post-hack functionaliteiten

Het kan natuurlijk zijn dat je website onverhoopt toch is aangevallen. De Sucuri Security plugin helpt je dan om zo snel mogelijk actie te nemen en de schade te beperken. De post-hack functionaliteit helpt je te beslissen wat je het beste kunt. Denk aan:

 • Nieuwe beveiligingssleutels instellen
 • Je gebruikerswachtwoord resetten
 • Geïnfecteerde plugins opnieuw installeren

Aanmeldcontrole

De aanmeldcontrole van Sucuri Security houdt alle logins op je website bij. Je kunt aanmeldingen controleren en ook in real time zien wie er is aangemeld op de website. De functie toont verder mislukte inlogpogingen en geblokkeerde gebruikers.

Verschillende pakketten en prijzen van Sucuri Security WordPress plugin

Sucuri Security prijzen en pakketten

In de basis is de Sucuri Security WordPress plugin gratis te gebruiken. Voor zakelijke websites biedt Sucuri Security daarnaast diverse pakketten. Het grootste verschil tussen de verschillende pakketten is de frequentie waarmee je website gescand wordt. Tegen bijbetaling is het tevens ook mogelijk om een firewall aan je beveiliging toe te voegen.

Aantal websites
Klantenservice
Scanfrequentie
Meest gekozen

Basic
$199,99 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Telefoon, ticket, chat en mail
Scanfrequentie
Elke 12 uur

Pro
$299,99 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Telefoon, ticket, chat en mail
Scanfrequentie
Elke 6 uur

Business
$499,99 per jaar
Aan de slag
Aantal websites
1
Klantenservice
Telefoon, ticket, chat en mail
Scanfrequentie
Elke 30 minuten
Sucuri Security prijzen

Sucuri Security klantenservice

Ondersteuning en klantenservice van Sucuri Security

De klantenservicemedewerkers van Sucuri Security helpen je bij vragen en problemen graag weer snel op weg. Dat het bedrijf service hoog in het vaandel heeft staan, blijkt ook uit de goede bereikbaarheid. De klantenondersteuning is 24/7 bereikbaar via mail, chat en telefoon. Betaalde gebruikers kunnen hun vraag ook indienen via het ticketsysteem. Medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste updates en informeren klanten waar nodig over alle mogelijke beveiligingsrisico’s.

Support telefoonSucuri Security biedt telefonische support
Support e-mailSucuri Security heeft een ticketsysteem waar je
vragen in kunt stellen
Ticket systeemSucuri Security beschikt over een ticket systeem
ChatSucuri Security biedt een live chat functionaliteit aan
via de website
Veel gestelde vragen / Helpcenterhttps://docs.sucuri.net/

Conclusie Sucuri Security

Waarom wel of niet kiezen voor Sucuri Security

De gratis beveiligingsplugin Sucuri Security is een goede start voor het beveiligen van je website. Voor nog betere beveiliging is een betaalde variant een aanrader. Alle website activiteit wordt geregistreerd en aanvallen worden door de firewall zoveel mogelijk afgeweerd voordat deze je website bereiken. We zetten de voor- en nadelen van de plugin nog even kort op een rijtje:

Voordelen Sucuri Security
 • Gratis versie beschikbaar
 • Gebruiksvriendelijk
 • Malware scan
 • Firewall beschikbaar (betaald)
 • 24/7 klantenservice
Nadelen Sucuri Security
 • Beperkte functionaliteit
 • Prijzen relatief hoog (zeker voor kleine bedrijven)

Sucuri Security ervaringen

Sucuri Security ervaringen van anderen

Sucuri Security heeft op dit moment meer dan 800.000 installaties en duizenden tevreden klanten. Van kleine bedrijven tot grote namen als Yoast en WPBeginner rekenen op Sucuri voor het beveiligen van hun website(s).

Sucuri Security veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Sucuri Security

Veelgestelde vragen
Kan ik Sucuri Security gratis gebruiken?
Ja, er is een gratis plugin van Sucuri Security. Deze gratis versie bevat voldoende functionaliteit om je website te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Wil je meer functionaliteiten, zoals een firewall, en vaker kunnen scannen op malware? Dan is een betaald pakket meer geschikt.
Gaat mijn website offline tijdens het instellen van de beveiliging?
Nee. Als alles goed gaat, blijft je website gewoon online. Het team van Sucuri Security staat voor je klaar om alle instellingen bij te werken, zodat dit probleemloos verloopt.
Is de Sucuri Security klantenservice goed bereikbaar?
Zeker, de klantenservice van Sucuri staat 24/7 klaar om vragen via het ticketsysteem snel te beantwoorden. Voor vragen die via telefoon, chat en e-mail worden gesteld kan de reactietijd soms wat langer zijn.

Bekijk vergelijkbare WordPress beveiliging plugins

9.2Beoordeling
iThemes Security

The Best WordPress Security Plugin
Meer over iThemes Security

9.1Beoordeling
Wordfence Security

Trust The Global Leaders in WordPress Security
Meer over Wordfence Security

Eigenwebsitemaken.nl
Logo